MENÜ

Leandro Paredes basın toplantısında Lionel Messi'yi açıkladı

Şampiyonlar Ligi'nde yarın dev bir karşılaşma oynanacak ve son 16 turu ilk maçında Barcelona, PSG'yi ağırlayacak. Bu maçla ilgili bugün düzenlenen basın toplantısında ise Fransız ekibinin Arjantinli orta sahası Leandro Paredes çok ilginç bir açıklamada bulundu.

Leandro Paredes basın toplantısında Lionel Messi'yi açıkladı

Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turunda yarın akşam Barcelona, Paris Saint Germain'i ağırlayacak. Adeta yıldızlar topluluğunun kapışacağı dev maçta iki takım da 10 Mart'taki rövanş için avantajlı bir skor elde etmeye çalışacak.

Haberin Devamı

"Soyunma odasında Messi'yi çok konuştuk"

Paris Saint Germain adına maç öncesi düzenlenen basın toplantısına teknik direktör Pochettino'nun yanında katılan Leandro Paredes, Messi sorularına çok ilginç bir cevap verdi ve "Messi'nin transferini PSG soyunma odasında çok fazla konuştuk. Ama bu akşam bu konunun detaylarına girmeyeceğim. Önemli olan maçı kazanmak" dedi.

3 sene önceki 6-1'lik mağlubiyet hakkında sorulan bir soruya da Paredes, "Hiçbir şey hatırlamıyorum. Sadece skoru biliyorum" dedi. Paredes o dönem Roma'da forma giyiyordu. 26 yaşındaki oyuncu aynı zamanda Lionel Messi'nin de Arjantin Milli Takımı'ndan arkadaşı...

İstediği takıma gidebilir...

Paredes'in maç öncesindeki bu açıklamasının ise Messi üzerindeki etkisi özellikle sosyal medyada tartışma konusu oldu. Yaz aylarında kulüpten ayrılamayan ve istemeden takımda kalmak zorunda kalan Messi'nin Barcelona'yla olan sözleşmesi Haziran ayında sona eriyor. Messi, şu anda da istediği bir kulüple Haziran'dan itibaren geçerli olacak şekilde sözleşme imzalayabilir.

Haberin Devamı

Leandro Paredes basın toplantısında Lionel Messiyi açıkladı

YORUM YAZ