MENÜ

Lazio-Udinese maç sonucu: 1-3

İtalya Serie A'nın 9. hafta karşılaşmasında Udinese, Lazio deplasmanında 3-1'lik skorla kazandı. Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılan ve Udinese'nin yolunu tutan Tolgay Arslan ligde 8. maçında golle tanıştı. Bu golle tecrübeli futbolcu takımının galibiyetinde rol oynadı.

Lazio-Udinese maç sonucu: 1-3

İtalya Serie A'nın 9. hafta karşılaşmasında Udinese deplasmanda Lazio ile karşı karşıya geldi. Mücadeleye hızlı başlayan taraf konuk ekip oldu ve dakikalar 18'i gösterdiğinde tanıdık bir isim sahneye çıktı. Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılan ve Udinese'nin yolunu tutan Tolgay Arslan ligde 8. maçında golle tanıştı. Böylece gol perdesini de açan isim oldu.

Haberin Devamı

Udinese baskılı oynuna devam etti ve ilk yarının skorunu belirleyen 45+3. dakikada Pusetto oldu. Devre arasında soyunma odasına Udinese 2-0'lık üstünlükle gitti.

2. yarıda da oyuna hakim olan konuk ekip 71. dakikada Forestieri'nin golü ile skoru 3-0'a getirdi ve takımını rahatlattı.

Lazio'da yıldız oyuncu Immobile 74'te kazanılan penaltıyı gole çevirerek maçın skorunu tayin etti ve Udinese sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Lazio-Udinese maç sonucu: 1-3

YORUM YAZ