MENÜ

Lazio - Bayern Münih | Münih'in tarihe geçen Şampiyonlar Ligi golleri!

Alman devi Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda İtalya Serie A'da çıkış yakalayan Lazio ile karşılaşıyor. Roma Olimpiyat Stadı'nda saat 23.00'te oynanacak dev karşılaşma öncesi Bayern Münih'in Şampiyonlar Ligi tarihinde attığı en iyi goller Dugout farkıyla sizlerle...

Lazio - Bayern Münih | Münih'in tarihe geçen Şampiyonlar Ligi golleri!

Geçtiğimiz sezon kazanılmadık kupa bırakmayan Bayern Münih'in Şampiyonlar Ligi'nde yıllar boyunca Pizarro, Olic, Makaay ve Robben gibi yıldızlarının ayağından bulduğu golleri izleyelim.

Haberin Devamı

Opta'nın verilerine göre;

Şampiyonlar Ligi'nde üste üste 13'üncü kez gruplardan çıkan Bayern, Real Madrid (24) ve Barcelona'nın (17) ardından devam eden en uzun serinin sahibi. Bavyera ekibi, son 12 sezonun 10'unda çeyrek finale yükselmeyi başarmıştı.

Şampiyonlar Ligi tarihinde eleme turlarına kaldığı iki sezon arasında en uzun süre olan takım, 1999/00'den bu yana ilk kez bu aşamada boy göstermeye hazırlanan Lazio (21 sene).

Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı son 27 maçın sadece birinde gol atamadı (Şubat 2019'da 0-0 vs Liverpool). Lazio ise turnuvadaki son 17 karşılaşmasında kalesini gole kapatamazken; bunu en son Eylül 2003'te Beşiktaş'a karşı başarmıştı (2-0).

YORUM YAZ