MENÜ

LaLiga şampiyonu kim olacak? Flaş şampiyonluk açıklaması!

İspanya LaLiga şampiyonu bu akşam belli olacak. Atletico Madrid, deplasmanda Valladolid ile karşılaşacak. Real Madrid ise UEFA Avrupa Ligi'nde adını finale yazdıran Villarreal ile mücadele edecek. Avrupa'nın 5 büyük ligine kıyasla en büyük çekişmenin yaşandığı LaLiga'da bu akşam nefes kesen maçlar futbolseverleri bekliyor. LaLiga Türkiye Delegesi Mete Türkmenoğlu, LaLiga'daki şampiyonluk yarışını Fanatik TV'den Seçil Menteş'e değerlendirdi.

LaLiga'da nefesler tutuldu. 83 puanla lider Atletico Madrid, bu akşam ligde kalma mücadelesi veren ve kazanmak zorunda olan Vallodolid'e konuk oluyor.

Haberin Devamı

A. Madrid'in 81 puanla en yakın takipçisi Real Madrid ise evinde Villarreal ile mücadele edecek.

Şampiyonluk şansını gelecek sezona erteleyen Barcelona ise Eibar'a konuk oluyor.

Katalan ekibi, 37. haftada Celta Vigo'ya 2-1 mağlup olmuş ve yarıştan kopmuştu.

LaLiga'da 4. sırada yer alan Sevilla ise Pazar günü Alaves'i konuk edecek.

Şampiyonluk yarışının kızıştığı LaLiga'da son hafta heyecanı futbolseverleri sarmış durumda.

LaLiga Türkiye Delegesi Mete Türkmenoğlu, şampiyonluk yarışını Fanatik TV'ye değerlendirdi:

''Atletico Madrid - Real Valladolid, ön planda olan maç olacak. Az da olsa seyircili bir mücadele olacağını öğrendik. Real Valladolid'in küme hattında savaştığını da unutmamak lazım. Atletico’yu kolay bir maç beklemiyor. ''

Haberin Devamı

''Bir yanda da Real Madrid- Villarreal maçı söz konusu. Villarreal asla kolay puan vermez. Güçlü bir takım. Real Madrid’e burada yardımcı olabilecek tek konu Villarreal’in bir gözünün Avrupa Ligi'nde olması.

''Maalesef Barcelona’yı son haftadaki rekabette göremiyoruz bu sezon. Şampiyonluk bu sene Madrid’de kalmış gibi gözüküyor. ''

YORUM YAZ