MENÜ

La Liga'nın rüya forveti Ronaldo, Messi, Enes

Atletico Madrid karşısında attığı 2 golle Villarreal’e çok önemli bir 3 puan kazandıran milli futbolcumuz Enes Ünal, performansıyla herkesi kendine hayran bıraktı. La Liga’da Messi ve Ronaldo ile birlikte haftanın 11’ine seçilen 20 yaşındaki forvete, dünya basını övgüler yağdırdı.

La Liga'nın rüya forveti Ronaldo, Messi, Enes

Milli futbolcumuz Enes Ünal, önceki gün oynanan Atletico Madrid maçındaki performansının ardından İspanya’da adeta kahraman oldu. İspanyol basını, maçın son 16 dakikalık bölümünde oyuna dahil olan ve attığı 2 golle tek başına Madrid temsilcisini yıkan 20 yaşındaki yıldıza geniş yer ayırdı. As Gazetesi, ‘Ünal, El Cholo’yu (Diego Simeone) cezalandırdı’ ifadelerini kullanırken, Marca ise ‘Skoru tersine çevirmek için sadece 16 dakikası vardı. Oblak’ın savunduğu kaleye 2’si golle sonuçlanan 3 şut attı’ derken, Enes’i haftanın en iyi oyuncusu seçti.

Calleja’nın gözüne girdi

Avrupa Ligi potasında yer alan Sarı Denizaltılar’a çok kritik bir galibiyet kazandıran başarılı oyuncu, bu performansının ödülünü de aldı. İspanya La Liga’da haftanın 11’ine seçilen Enes, Barcelona’nın süperstarı Lionel Messi ile Real Madrid’in yıldızı Cristiano Ronaldo ile birlikte forvet hattında yer aldı. Carlos Bacca, Nicalo Sansone ve Samu Castillejo ile forma rekabetine giren milli futbolcu, gelecek haftalar için hocası Javi Calleja’nın da gözüne girmeyi başardı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ