MENÜ

La Liga corona virüse karşı yardım festivali sadece D-Smart'ta ve D-Smart GO'da!

LaLiga Santander, tüm dünyayı saran corona virüs salgınıyla mücadele için 28 Mart Cumartesi günü bir festival düzenleyecek.

La Liga corona virüse karşı yardım festivali sadece D-Smart'ta ve D-Smart GO'da!

Avrupa’nın en değerli futbol liglerinden LaLiga, dünya genelinde pandemi ilan edilen Covid-19 salgınıyla mücadele için “LaLiga Santander Fest” düzenleyecek. Elde edilen gelirin corona virüsle mücadele için harcanacağı festivale İspanya’dan 20 ünlü sanatçı ve tüm LaLiga takımlarından yıldızlar katılacak.

Haberin Devamı

28 Mart Cumartesi akşamı 20.00-23.00 saatleri arasında düzenlenecek festival sadece D-Smart 77. Kanal Spor Smart’tan canlı olarak yayınlanacak.

Festivale katılacak bazı ünlü isimler ise şu şekilde:

• Sanatçı: Alejandro Sanz, David Bisbal, Sebastián Yatra, J Balvin, Aitana, Luis Fonsi, Antonio Orozco

• Sporcu: Rafael Nadal, Koke (Atlético de Madrid), Cazorla (Villarreal), Joaquín (Real Betis), Jesús Navas (Sevilla FC), Iker Muniaín (Athletic Club) Asier Illarramendi (Real Sociedad), Parejo (Valencia CF), Sergio Ramos (Real Madrid), Ivan Rakitic (FC Barcelona), João Félix (Atlético De Madrid).

Siz de D-Smart’la evde kalın, güvende kalın.

D-Smart abonesi olmak için 0 850 266 00 00 numaralı telefondan D-Smart Çağrı Merkezi’ni arayabilir, www.dsmart.com.tr üzerinden başvurabilir ya da en yakın D-Smart yetkili satıcısına uğrayabilirsiniz.

Haberin Devamı

D-Smart GO abonesi olmak içinse; www.dsmartgo.com.tr adresinden GO’ya kayıt olup, mega paket satın alınması gerekmektedir.

YORUM YAZ