MENÜ

La Casa de Papel 4. sezon fragmanını yayınlandı mı? La Casa de Papel ne zaman başlayacak?

Tüm dünyada ilgiyle izlenen İspanya yapımı orijinal Netflix dizisi La Casa de Papel'in 4. sezon fragmanı yayınlandı. Yeni videosu yayınlanan ve geri sayımın devam ettiği 4. sezon, 3 Nisan 2020 tarihinde prömiyerini yapacak. Netflix Türkiye, "Part 4! 3 Nisan'da kaos devam ediyor!" sözleriyle bir paylaşım yapmış ve yeni sezonun da heyecanlı geçeceğinin sinyallerini vermişti. Netflix, bu kez de "son 10 gün" duyurusuyla videoyu yayınladı. Peki, La Casa de Papel ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde.

Netflix’in en çok izlenen dizilerinden La Casa de Papel'in 4. sezon fragmanı yayınlandı. Popüler dizinin 4. sezonu uzun zamandır merakla bekleniyor. Diziye olan yoğun ilgi her sezonda gittikçe artıyor. Yeni fragmanın yayınlanması ile geri sayım başlamış oldu. Peki La Casa de Papel 4. sezonu ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

La Casa de Papel ilk sezonları ile hem ülkemizde hem dünyada büyük ses getirdiği gibi geniş izleyici kitlesine sahip. Öyle ki dizinin 3. sezonu ilk ay 44 milyon kişi tarafından izlendi.

La Casa de Papel önümüzdeki ay 4. sezonu ile Netflix’te ekranlara dönecek.

La Casa de Papel ne zaman başlayacak?

Yeni sezonda daha çok macera, daha çok şiddet ve daha fazla heyecan izleyicileri bekliyor. Alex Pina'nın yaratıcısı olduğu dizide, Ursula Corbero, Itziar Ituno, Alvaro Morte, Pedro Alonso, Alba Flores, Miguel Herran, Jaime Lorente, Esther Acebo ve Darko Peric rol alıyor.Son tanıtım frgmanı yayınlanan La Casa de Papel'in 4. sezonu, 3 Nisan 2020'de tüm dünyayla aynı anda Netflix Türkiye'de de yayınlanacak.

Berlin ve Nairobi 4. sezonda var mı?

Haberin Devamı

İkinci sezonda ölmüş olsa da 3. sezonda da oynayan Berlin karakterine hayat veren Pedro Alonso ve yine aynı sezonun sonunda vurulan Nairobi karakterine hayat veren Alba Flores de 4. sezonun kadrosunda yer alacak.

YORUM YAZ