MENÜ

Kylian Mbappe'den Real Madrid açıklaması! İddialara cevap verdi

Fransız devi Paris Saint-Germain'de forma giyen yıldız futbolcu Kylian Mbappe, sezon sonu için Real Madrid ile anlaştığı yönündeki iddialara cevap verdi.

Kylian Mbappe'den Real Madrid açıklaması! İddialara cevap verdi

Paris Saint-Germain ile kontratı sezon sonu bitecek olan ve Real Madrid'le anlaştığı iddia edilen Fransız yıldız geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Ligue 1'de geçen sezonun şampiyonu Lille'i 5-1'lik skorla yendikleri maçın ardından Amazon Prime'a konuşan Mbappe, geleceği ile ilgili olarak, "Hayır, gelecekle ilgili kararımı henüz vermedim." ifadelerinde bulundu.

"Real Madrid'i yenmeye odaklandım"

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile oynayacakları maç hakkında da konuşan Fransız yıldız, "Real Madrid'e karşı oynamak çok şeyi değiştiriyor. Şu anda ne istersem yapmakta özgür olsam da, rakiple ilgili konuşmayacağım. Real Madrid'i yenmeye odaklandım ve fark yaratmaya çalışacağım. Sonra ne olacağını göreceğiz." dedi.

Real Madrid ile anlaştığı iddiası

Geçtiğimiz günlerde Alman basını Bild'de yer alan habere göre Mbappe'nin, yaz aylarında Real Madrid'e bonservis bedelsiz transferi adına anlaşma sağladığı ve Fransız yıldızın bu anlaşma karşılığında yıllık 50 milyon Euro kazanacağı iddia edilmişti.

Haberin Devamı

YORUM YAZ