MENÜ

Kylian Mbappe'den flaş açıklamalar: 'Takım bensiz daha mutluysa giderim'

Son dönemdeki açıklamalarıyla gündemden düşmeyen PSG'nin yıldız futbolcusu Kylian Mbappe, yine çok konuşulacak flaş sözler sarf etti. Yıldız futbolcu Euro 2020'de Fransa'nın elenmesine yol açan penaltıyı kaçırdıktan sonra yaşadıklarını anlattı.

Kylian Mbappe'den flaş açıklamalar: 'Takım bensiz daha mutluysa giderim'

EURO 2020'de Fransa'nın, İsviçre'ye karşı elenmesine neden olan penaltıyı kaçıran Fransız yıldız Mbappe, turnuva ve sonrası hakkında yaşadıklarını anlattı.

Haberin Devamı

Fransız basınından L'Equipe'e konuşan yıldız isim Euro 2020 sonrasında Fransa Millî Takımı'nın kendisini bir sorun olarak hissettirdiğini ve isviçre maçında kaçırdığı penaltının ardından takım arkadaşlarından daha fazla destek alması gerektiğini düşündüğünü dile getirdi.

'Sorun olmak istemedim'

PSG'nin yıldız ismi Mbappe, Fransa Milli takımında yaşananlarla ile ilgili şu ifadelerde bulundu:

"Fransa Millî Takımı'nda oynamak için hiçbir zaman tek bir euro almadım ve her zaman millî takımım için ücretsiz oynayacağım. Bunların yanı sıra, hiçbir zaman sorun olmak istemedim.

"Ama insanlar benim bir sorun olduğumu hissettiler. Bizi kaybetmemize neden olan şeyin egom olduğuna dair mesajlar aldım.

"En önemlisi Fransız Milli Takımı ve eğer takım bensiz daha mutluysa, giderim."

Haberin Devamı

"Noel Le Graet ile görüştüm ve bunun hakkında konuştuk. Ona şikayet etmeye gittiğim şey, hakarete uğradığım ve penaltı kaçırdığım için 'maymun' olarak adlandırıldığımdı. Penaltıdan asla şikayet etmem. Penaltıyı kaçıran bendim."

'Yaptığım hata için asla destek istemem'

Yıldız futbolcu penaltı ile ilgili tüm sorumluluğu üstüne alırken yine de daha fazla destek görmesi gerektiğini dile getirdi:

"Sahada daha fazla destek alabilirdim. Bu elbette bu iyi olurdu ama yaptığım hata için asla gidip destek istemem."

"O an herkes elendiği için hayal kırıklığına uğradı. Beni şoke eden şey, penaltıyı kaçırdığım için bana 'maymun' denilmesiydi. Ben de bu yüzden destek istedim. Penaltımı kaçırdığım için değil."

Mbappe sözlerini ise Tüm bu olanların geride kaldığını ve Fransa Milli Takımını çok sevdiğini dile getirerek sona erdirdi.

YORUM YAZ