MENÜ

Kütahyaspor'un seyircisiz maçı için 43 bin adet hatıra bileti

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta mücadele eden Kütahyaspor'da yönetim taraftarların isteği üzerine çarşamba günü Dumlupınar Stadyumu'nda seyircisiz oynayacakları Kütahyaspor - Kızılcabölükspor maçı için 43 bin adet 'seyircisiz hatıra bileti' bastırıp 5 liradan satışa sundu.

Kütahyaspor'un seyircisiz maçı için 43 bin adet hatıra bileti

Kütahyasporlu taraftarlar, geçen 5 Mart'ta kendi sahalarında 1-1 berabere kaldıkları Altay maçı bitiminde çıkan olayların ardından verilen seyircisiz oynama cezası nedeniyle Kızılcabölükspor maçı için kulüpten hatıra bileti talebinde bulundu. İlk etapta 5 bin adet hatıra bileti bastıran kulüp, talebin fazla olması nedeniyle 43 olan il plakasından esinlenerek bilet sayısını 43 bine çıkardı.
Taraftarın seyircisiz hatıra biletine gösterdikleri ilgiden memnun kaldıklarını ifade eden Kütahyaspor Kulübü Başkanı Ramazan Yıldırım şöyle konuştu: "Kızılcabölükspor maçını seyircisiz oynayacağımızdan dolayı Kütahyaspor taraftarları 'Seyircisiz maça hatıra bileti' bastırma talebinde bulundu. Bunun üzerine 5 bin adet bilet bastırdık. Biletler çok fazla ilgili gördü. Bilet sayısını 43 bine çıkardık. Altay maçı sonrası ceza almıştık. Uğramış olduğumuz maddi kaybı 'taraftar olarak biz üslenmek istiyoruz' dediler. Ve şuanda çığ gibi büyüyor, inanılmaz düzeyde destek sağladılar. Herkese teşekkür ediyoruz. Almanya'dan gurbetçi vatandaşlarımız, Şırnak'ta asker olan bir arkadaşımız bizi telefonla arayarak bilet almak ve kampanyaya katılmak istediklerini belirtiler. İnanın bu beni çok duygulandırdı."

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Erkan Sağlam ile yönetim kurulu üyeleri de kulüp binasına giderek hatıra biletlerinden satın aldı.

Oğuzhan KILIÇ / KÜTAHYA,(DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ