MENÜ

Alanyaspor - Fenerbahçe maçı / 'Kural hatası yok'

Alanyaspor - Fenerbahçe maçında ev sahibi ekibin kazandığı ilk golden önceki taç atışında kural hatası olup olmadığı tartışmaları sürerken, yeni görüntüler ortaya çıktı. Hakem yorumcumuz Deniz Çoban, yayıncı kuruluşun Alanyaspor - Fenerbahçe maçı ile ilgili servis ettiği yeni görüntüler üzerinden tartışmaları yorumladı.

Alanyaspor - Fenerbahçe maçında ev sahibi Alanyaspor'un kazandığı ilk golden önce kullandığı taç atışında kural hatası olup olmadığıyla ilgili olarak gazetemiz yazarı Deniz Çoban yorumlarını yapmaya devam ediyor. Deniz Çoban, ortaya çıkan yeni görüntüler sonrası net ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Deniz Çoban'ın tartışmalı pozisyonla ilgili yorumları şu şekilde;

'Yayıncı kuruluşun bugün itibariyle paylaştığı görüntülerde taç atışı kullanıldığı esnada elde edilen görüntüyü çok açık ve net görme şansımız oldu. Hakem Halis Özkahya, Alanyaspor'lu oyuncu henüz topu eline alırken düdük çalarak kendisini tacı yerinden atması gerektiği yönünde uyarıyor. Bu düdükle birlikte oyuncu tacı kullanıyor."

"Dolayısıyla Halis Özkahya, Alanyasporlu oyuncu henüz tacı atmadan düdüğüyle kendisini uyardığı için yine tacın Alanyasporlu oyuncular tarafından atılması futbol oyun kurallarına uygundur. En ufak bir tartışma götürmeyecek şekilde bu taç atışında yaşanan olayla ilgili kural hatası olmadığı, maçın tekrarını gerektirecek herhangi bir durum olmadığı açık seçik ortaya çıkmıştır.''

YORUM YAZ