MENÜ

Kulis çalışması var istifa yok!

Camia içinde kulis çalışması yaptığı dedikoduları kulaktan kulağa dolaşan Mehmet Helvacı, görevi bırakacağı iddialarını yalanladı ve “Liselilerin geleneğinde istifa etmek yoktur” dedi

Kulis çalışması var istifa yok!

Sarı-Kırmızılılar’da peş peşe alınan kötü sonuçlar, yönetim içinde çatırdamalara yol açmıştı. Bir grup yöneticinin, Adnan Polat’a kırgın olduğu ve her an toplu istifaların gelebileceği iddiaları kulaktan kulağa dolaşmaya başlamıştı. Bu grubun başını çektiği belirtilen Mehmet Helvacı’nın, divan kurulu toplantısında şirket birleşmesi için “Ben yaptım” demesi, yönetim kurulundaki çatlağın işareti olarak yorumlanmış ve Helvacı’nın kulis çalışmalarına başladığı iddia edilmişti. Dün Radyospor’da Özgür Sancar’ın konuğu olan Helvacı, Galatasaray Lisesi’nden mezun olduğunu hatırlatarak, geleneklerinde istifanın olmadığını söyledi ve “Bizde görev alınmaz, görev verilir. Görevimin başındayım” dedi.

Haberin Devamı


‘Birleşme benim eserim’
Mehmet Helvacı, şirket birleşmesinin kendi çabalarıyla tamamlandığını bir kez daha belirtirken, “Bunu söylemem çok normal” dedi. Helvacı, kendisiyle ilgili gündeme gelen konular hakkında yakın zamanda detaylı bir açıklama yapacağına da açıkladı. Mehmet Helvacı’nın istifa söylentilerine yanıt verip, kulis çalışması yaptığı iddialarına değinmemesi camia içinde, “Demek ki bir sonraki seçimde adaylığını koymaya hazırlanıyor” şeklinde yorumlandı.

YORUM YAZ