MENÜ

Krize çözüm taraftardan!

Alex heykelini Mersin İdmanyurdu maçı öncesinde açmayı planlayan taraftarlar, bunun Brezilyalı yıldızı ateşleyeceğini, ayrıca Kocaman ile arasındaki gerginliği bitirebileceğini düşünüyor

Krize çözüm taraftardan!

Taraftarlar, geçtiğimiz sene yapımına başladıkları ve kısa sürede açılışını yapmayı planladıkları ancak Başkan Aziz Yıldırım’ın tutuklu olması nedeniyle gerçekleştiremedikleri Alex heykelinin açılışını, Mersin İdmanyurdu maçı öncese yapmayı kararlaştırdı. Fenerbahçe taraftar dernekleri tarafından uzun uğraş ve emekler sonrası hazırlanan heykel, Yoğurtçu Parkı’ndaki Lefter Küçükandonyadis parkının yanına dikilecek. Fenerbahçe’nin iki efsanesini bir yerde buluşturmayı düşünen taraftarlar, Kaptan Alex’in heykelini, görkemli bir törenle açmayı planlıyor. Heykelin açılışıyla ilgili Fenerbahçe Kulübü’ne başvuruda bulunan taraftarlar, ortaklaşa yapılacak bir açılış töreninin, gergin olan ilişkilerde olumlu bir hava yaratacağını iletti. Taraftarlar, bu şekilde Alex ile Aykut Kocaman arasındaki gerginliğin sona ereceğini düşünüyor. Kulüpten gelecek yanıtı bekleyen Sarı-Lacivertliler, ona göre bir tören programı organize edecek ve taraftarların kendi arasında topladığı paralarla yaptırılan Alex heykeli, Mersin İdmanyurdu maçı öncesi açılacak.

Can Gebetaş

Mini Yorum


10’suz olmaz!

Kim ne derse desin, her ne olursa olsun Alex bu takımın yaşayan efsanesi olmuştur. Taraftarların kendi aralarında para toplayarak heykelini yaptırması da bunun ispatıdır. Rahmetli Lefter’in bile hayranlığını kazanmış olması da bu yüzdendir. Henüz annesinin-babasının adını söylemeyen miniklerin rahatlıkla Alex diyebilmesi, çocukların formalarının sırtında O’nun adının yazması da. Gönlümden geçen, Alex’in futbolu Fenerbahçe’de noktalaması ve de hak ettiği gibi görkemli bir jübile ile omuzlarda uğurlanmasıdır. Ancak heykelin açılma zamanlaması, yaşanan abuk ve saçma gerilimi yeniden tetikleyebilir.

Hasan Ali Atasoy


Mini Yorum

Verilen mesaj açık

Olayın tarafları (Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman, Alex) dahil herkes yangının üzerine ellerinde birer bidon benzinle koşarken, söndürme görevi yine taraftara düştü. Çünkü onlar, bu kavganın Fenerbahçe’ye sadece zarar vereceğini görüyor, biliyor ve bir an önce sonlandırılmasını istiyor. Bunun için de her yolu deniyorlar. 3 Temmuz sürecinin en dinamik kesimi onlardı, yine öyle oldu. Sarı-Lacivertli renklere gönül verenlerin mesajı gayet açık ve net; Biz, ne ondan, ne bundan vazgeçeriz. Ama özellikle Alex’ten asla... Bundan sonrası size kalmış.

Mesut Konukçu

Haberin Devamı
YORUM YAZ