MENÜ

Kritik 3 puan Adanaspor'un: 2-1

Bank Asya 1. Lig'in 32. haftasında Adanaspor'la Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşmayı ev sahibi ekip kazandı.

Kritik 3 puan Adanaspor'un: 2-1

Bank Asya 1. Lig'in 32. haftasında Adanaspor'la Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşmayı ev sahibi ekip 2-1 kazandı.

Haberin Devamı

Maça Adanaspor çok hızlı başladı ve henüz 3. dakikada Mbilla ile öne geçti. Rizespor'un etkisiz olduğu maçın ilk bölümünde, Adanaspor 2. golü de buldu 28. dakikada Emre Aktaş'la. Çaykur Rize'nin tecrübeli hocası Ümit Kayıhan, genç yıldız Mithat Yaşar'ı 40. dakikada oyuna alarak bir hamle yaptı ve devre arasıma bu skorla gidildi.

Çok sakatlığın yaşandığı maçta, 2. yarıda daha çok etkili olan taraf deplasman ekibi Rizespor'du. Ümit Kayıhan 60. dakikada Freddy Adu'yu da oyuna aldı ve Adu birkaç dakika sonra attığı golle farkı 1'e indirdi.

Maçın kalan bölümünde Rizespor beraberlik golünü atmak için uğraşsa da, ataklar sonuç vermedi. Maçın son dakikalarında kontra ataklar sonucu Adanaspor da 3. golü bulabilirdi. Maç 2-1 sona erdi ve Adanaspor kümede kalma yolunda çok önemli bir 3 puan almış oldu. Çaykur Rizespor ise büyük avantaj yitirdi.

YORUM YAZ