MENÜ

Kranjcar iddiası

Ada basını Fenerbahçe ile ilgili transfer haberleriyle çalkalanıyor. İngilizler son olarak Sarı-Lacivertliler'in Nigel de Jong'un ardından Tottenham'ın orta saha oyuncusu Kranjcar'a da kancayı taktığını iddia etti

Kranjcar iddiası

İngiliz basını Fenerbahçe ile ilgili transfer haberlerini sayfalarına taşımayı sürdürüyor. İngiltere’nin önde gelen gazetelerinden Daily Mail, Fenerbahçe’nin Manchester City’de oynayan Nigel de Jong’a talip olduğunu ileri sürerken, tribalfootbal.com isimli internet sitesi ise Sarı-Lacivertliler’in Tottenham’ın Hırvat oyuncusu Niko Kranjcar için nabız yokladığını yazdı. Premier Lig ekiplerinden Tottenham’ın devre arasında transfer bütçesi oluşturmak için Kranjcar’ı satış listesine koymayı düşünmesi de haberi destekler nitelikte. tribalfootbal.com sitesinin ‘Fenerbahçe Kranjcar için istekli’ başlığı altındaki haberinde Sarı-Lacivertliler’in Hırvat oyuncu için istenilen ücreti ödeyebilecek güce sahip olduğunun da altı çizildi.

Tottenham’da forma bulamıyor Bu sezon Tottenham’la birlikte üç lig, üç de lig kupası maçına çıkan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, Premier Lig’de henüz gol atamadı. İngiliz ekibinin teknik patronu Harry Redknapp tarafından fazla forma şansı verilmeyen Kranjcar, Hırvatistan Milli Takımı’yla 2012 Avrupa Elemeleri için çıktığı üç karşılaşmada ise toplam 2 gol kaydetti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ