MENÜ

'Kötü takım değiliz'

Gakgoşlar'ın teknik patronu Bülent Uygun, en zorlu fikstürün kendilerinde olduğunu belirtti. Başarılı teknik adam inşaat halindeki tesisler ve stat nedeniyle sorun yaşadıklarını vurgularken, “Kimse bizim kötü takım olduğumuzu düşünmesin” diye konuştu

'Kötü takım değiliz'

Ligin ilk üç haftasında 2 yenilgi bir beraberlik alan ve topladığı 1 puanla ligin dibine demir atan Sanica Boru Elazığspor’un Teknik Direktörü Bülent Uygun fikstürü en kötü takımın kendileri olduğunu söyledi. Sırasıyla Fenerbahçe, Trabzonspor ve Kasımpaşa ile oynadıklarını belirten Uygun, ligin 4. ve 5. haftasında ise Beşiktaş ve Bursaspor ile karşılaşacaklarına vurgu yaptı. Tesisleri tamamlanmamış, stadının inşaatı bitmemiş bir kulüp durumunda bulunduklarını belirten Uygun, “Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne tepkiliyim, çünkü o stat bir ay gibi bir sürede bitmez. TFF ise maçlarımızı İzmir’den Ankara’ya aldı. Ankara’nın sahası zaten kötü. Ayrıca Başkent, rakiplerimize genellikle 1-2 saat uzaklıkta ancak biz Elazığ’dan her maça yol yorgunu gideceğiz. Ancak bütün bu zorluklara karşın her şeyin üstesinden geleceğiz. Kimse bizi kötü takım sanmasın” diye konuştu.

Beşiktaş maçı çok önemli
Beşiktaş ile İstanbul’da oynayacakları maçı çok önemsediklerini belirten Uygun, “Bu maçtan 3 puan alıp yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.

Mehmet Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ