MENÜ

Kötü gidişin cezası oyunculara kesildi

Konyaspor'da üst üste alınan kötü sonuçların ardından oyunculara 30'ar bin lira para cezası verildi, takım kaptanı Barbaros Bahadır Barut süresiz kadro dışı bırakıldı.

Kötü gidişin cezası oyunculara kesildi

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Ankaragücü maçının ardından yapılan toplantıda alınan karar doğrultusunda takım kaptanı Barbaros Bahadır Barut’un süresiz kadro dışı bırakıldığı, kötü sonuçlardan dolayı oyunculara 30’ar bin lira para cezası verildiği belirtildi.

Haberin Devamı

Açıklamada, Erdinç Yavuz’un yeniden birinci kaptanlığa , Adnan Güngör’ün ikinci, Ertuğrul Arslan’ın ise üçüncü kaptanlığa getirildiği kaydedildi.

Konyaspor teknik direktörü Yılmaz Vural, Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bu hafta, sonuç itibariyle bizi çok üzen bir hafta oldu. Ama bir diğer boyutla sevindik. Çünkü puan cetvelinde değişiklik olmadı. Kasımpaşa 14, biz 16, Bucaspor 18 ve Sivasspor da 19 puanda kaldı" dedi.

Kendileri gibi rakiplerini de zor haftaların beklediğini dile getiren Vural, şunları kaydetti:

"Kasımpaşa deplasmanda Trabzonspor, biz deplasmanda Fenerbahçe, Bucaspor sahasında üst sıralar için oynayan Gaziantepspor ve Sivasspor da yine son haftaların formda takımlarından Kayserispor ile sahasında oynayacak. Kazanmamız halinde sıralamada değişikliklerin olabileceği bir hafta yaşayacağız. 3 haftadır maalesef olduğumuz konumdan bir türlü yukarılara çıkamadık. Bu tabi ki bizi üzüyor. Taraftarlarımızın da ne kadar üzüldüğünün farkındayım."

Haberin Devamı

Vural, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Fenerbahçe’den korkmadıklarını belirterek, "Buradan kesinlikle net olarak söylüyorum. Fenerbahçe maçına kesinlikle kazanmak için gideceğiz. Çünkü bizim için 3 puanın ne anlama geldiğini çok iyi biliyoruz" diye konuştu.

AA

YORUM YAZ