MENÜ

Körfezde 16.500 Şenol Güneş olacak

Trabzonspor'un en önemli taraftar gruplarından Gurbetçi Gençler, Kasımpaşa maçında tribünde oturacak olan teknik direktör Şenol Güneş'e destek için kampanya başlattı.

Körfezde 16.500 Şenol Güneş olacak

Kasımpaşa maçı için Kocaeli'nde stada girecek olan 16 bin 500 taraftara Şenol Güneş maskesi dağıtmayı planlayan taraftarlar, bu konuda yönetimden de destek aldı. Tüm taraftarların İsmet Paşa Stadı'na girişte maskelerini almayı unutmamaları çağrısında bulunulurken, taraftarlar amaçlarının Şenol Güneş'in nasıl bir değer olduğunu tekrar hatırlatmak olduklarını söylediler.

Haberin Devamı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, PFDK tarafından 2 maç men cezası almasıyla ilgili olarak, "Tribüne çıktıysam ceza almalıydım ve aldım da. Hiçbir zaman ayrıcalık beklemedim. Tribünde olmamın fazla etkisi olmayacaktır" dedi.

Spor Toto Ligi'nin 23. haftasında sahasında oynadığı Kayserispor maçında yaşanan olaylar nedeniyle bir maç saha kapama cezası alan Trabzonspor, cezasını yarın Kasımpaşa maçını Kocaeli'nde oynayarak çekecek. Bu maç öncesi hafta içerisinde yaşanan sakatlıklarla boğuşan teknik direktör Şenol Güneş, PFDK'nın Beşiktaş maçında hakemle girdiği diyalog sonrası kendisine 2 maç men cezası vermesi nedeniyle sahada yerini alamayacak.

Bu cezayı beklediğini ifade eden teknik direktör Şenol Güneş, "Beşiktaş maçında tribüne gönderildim. O an hakeme değil, pozisyona tepkim vardı. Ne söylediğimi bile hakem bana söyledi. Tribüne çıktıysam ceza almalıydım ve aldım da. Hiçbir zaman ayrıcalık beklemedim. Tribünde olmamın fazla etkisi olmayacaktır" dedi.

Haberin Devamı

Yunus Emre SEL - Trabzon / DHA

YORUM YAZ