MENÜ

Körfez, taraftarına sesleniyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kocaelispor'un kulüp başkanı Rafet Kırgız, bu sezon oynayacakları en önemli karşılaşmanın Belediye Vanspor maçı olduğunu belirterek, futbol severleri hafta sonu Kocaelispor'u desteklemeye çağırdı.

Körfez, taraftarına sesleniyor

Kırgız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen pazar günü Tokatspor’la oynadıkları ve kazanabilecekleri bir karşılaşmadan bir puanla dönmek zorunda kaldıklarını, bunun da kendilerini zor duruma soktuğunu söyledi.
Hedeflerinin gelecek iki maçta galibiyet almak olduğunu dile getiren Kırgız, Elazığspor maçından sonra Kocaelispor Teknik Direktörü Soner Alp ile yollarını ayırdıklarını hatırlatarak, altyapıdaki hocalarla yollarına devam edeceklerini belirtti.

Haberin Devamı

14-15 Mayıs’ta yapılacak kongre ile yeni yönetimin belirleneceğini bildiren Kırgız, Kocaelispor’un borcunun çok olduğunu ve bu borçların yapılandırdıklarını söyledi.

Mayıs ayında ödemelerin başlayacağını ve bu konuda sıkıntı yaşadıklarını dile getiren Kırgız, şöyle devam etti:
"Mayıs ayında kongre yapılacak ve yeni yönetim belirlenecek. Ben de Valimiz Ercan Topaca ve Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’nun talimatları doğrultusunda hareket edeceğim. Benim hem sağlık durumum hem iş durumum grevimi sürdürmeme müsait değil. Ben 14-15 Mayıs’ta yapılacak kongrede aday olmayacağım. Eğer yine de Valimiz ve Belediye Başkanımız devam et derse tekrar devam ederim."
Cumartesi günü oynayacakları Belediye Vanspor maçının hem kendileri hem rakipleri için önemli olduğunu kaydeden Kırgız, bu maç için hazırlandıklarını sürdürdüklerini ve takımın durumunun iyi olduğunu belirterek, "Cumartesi günü oynayacağımız Belediye Vanspor maçı bu sezonki en önemli müsabakamız. Bu maçta taraftarlarımızı ve futbollu seven herkesi bize destek vermeye bekliyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Rafet Kırgız, bilet fiyatlarında indirme gittiklerini, A ve B tribün biletlerinin 5, maraton ve kale arkası tribün biletlerinin ise 1 TL’den satılmaya başlandığını sözlerine ekledi.

AA

YORUM YAZ