MENÜ

Körfez harekatı!

1 maçlık saha kapatma cezası sebebiyle haftayı Kocaeli'nde oynayacağı Kasımpaşa maçı ile geçirecek olan Trabzonspor'da nefesler tutuldu, geri sayım başladı...

Körfez harekatı!

Trabzonspor taraftarının büyük ilgi gösterdiği biletler tükenme noktasına geldi. İsmet Paşa Stadı’nın Avni Aker’i aratmayacak bir atmosfere sahip olması bekleniyor.

Şenol Güneş, yoğun ve krizli gündeme rağmen oyuncularına, “Sadece futbolu düşünün” telkinlerinde bulunuyor, “Bizim işimiz sahada” mesajlarını veriyor.

Camia tek yürek haline geldi, herkes yönetim etrafında birleşti. Başkan Şener, tüm kurmaylarıyla Kocaeli’nde gövde gösterisi yapacak, eski yöneticiler de destek için statta olacak.


1 maçlık saha kapatma cezası sebebiyle haftayı Kocaeli’nde oynayacağı Kasımpaşa maçı ile geçirecek olan Trabzonspor’da nefesler tutuldu, geri sayım başladı... Karadeniz ekibinin mutlak 3 puan parolasıyla çıkacağı müsabaka öncesinde hazırlıklar 3 koldan sürüyor. En büyük hareketlilik taraftar kanadında... Bordo-Mavililer, İsmet Paşa Stadı’ndaki mücadelenin satışa çıkarılan biletlerine adeta hücum etti. 15 bin kapasiteli stadı tamamen doldurmasına kesin gözüyle bakılan Trabzonlular’ın ilgisi biletleri tükenme noktasına getirdi.

Moraller süper
Takımda ise son Beşiktaş galibiyetinden ötürü moraller çok iyi. Teknik heyetin tek endişesi ise gündemdeki kriz ortamının futbolcularının aklını karıştırması... Bu konuda işi sıkı tutan Şenol Güneş, her fırsatta, “Sadece futbolu düşünün. Bizim işimiz sahada” telkinlerini yapıyor. Diğer yandan yönetimde de heyecan dorukta. Son 10 maçlık final periyodunu göz önünde bulunduran Karadeniz ekibinin kurmayları, Kocaeli’nde gövde gösterisine hazırlanıyor. Tam kadro olarak maça gelmesi beklenen Trabzonspor Yönetimi’ne, eski idarecilerin de destek vermek için katılacağı öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ