MENÜ

Körfez grubu maçları start aldı

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 34.sü düzenlenen Erhan Aksay futbol turnuvasının İskenderun ayağını oluşturan Körfez Grubu maçları,  başkan Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın başlama vuruşunu yapmasıyla start aldı.

Körfez grubu maçları start aldı

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 34.sü düzenlenen Erhan Aksay futbol turnuvasının İskenderun ayağını oluşturan Körfez Grubu maçları, başkan Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın başlama vuruşunu yapmasıyla start aldı.

Toplam 21 takımın mücadele edeceği maçlar öncesinde düzenlenen tanıtım ve açılış maçında beyaz ve kırmızı takımlar karşı karşıya geldi. Beyaz takımda forma giyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın attığı gol ve ortaya koyduğu performans izleyiciler tarafından alkış topladı.

Karşılaşmanın başlama vuruşunu Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ile birlikte yapan Başkan Savaş, düzenlenen turnuvada oynanacak maçların dostluk ve centilmenlik kuralları çerçevesinde olması dileğinde bulundu. Açılış karşılaşması her iki takımın karşılıkla golleriyle 2-2 sonuçlandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ