MENÜ

Kopenhag - Başakşehir maçı öncesi o isme dikkat çekti: Carlos Zeca...

UEFA Avrupa Ligi’nde temsilcimiz Başakşehir, bugün Kopenhag ile deplasmanda karşılaşacak. Karşılaşma öncesi Kopenhag cephesini değerlendiren Danimarka'dan serbest gazeteci Gökmen Onurlu, Carlos Zeca ismine dikkat çekti.

Temsilcimiz Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçı kapsamında bu akşam Danimarka ekibi Kopenhag ile karşılaşacak. Danimarka'dan serbest gazeteci Gökmen Onurlu, Kopenhag cephesini Fanatik TV'ye değerlendirdi.

Haberin Devamı

Carlos Zeca isminde dikkat çeken Onurlu, '' Şu an kulübün durumu tekrar genç yetenekleri, tecrübeli isimleri bir arada kaynaştırarak takımı iyi noktalara getirmek yönünde. Şu anki durumda takımda futbolcularında kafası karışık. Ancak İskandinav takımı olduğu için sahaya çıktıklarında gerekli motivasyon ve disiplinle maçı 90 dakika götürebileceklerdir. Başakşehir gibi daha sert bir yarıştan çıkmış takım değiller. Şampiyonluğu kaybettikleri için takımın motivasyonu en üst seviyede değil. Takımın orta sahadaki beyni ,enerjisi Carlos Zeca. Başakşehir bu futbolcuya önlem alırsa büyük bir çoğunluğun üstesinden gelmiş olur.'' ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ