MENÜ

Süper Lig'de sürpriz ayrılık! Sözleşmesi karşılıklı feshedildi

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'da sürpriz bir ayrılık yaşandı. Yeşil-Beyazlılar ayrılığı resmi hesabından da duyurdu.

Süper Lig'de sürpriz ayrılık! Sözleşmesi karşılıklı feshedildi

Süper Lig ekibi Konyaspor'da beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Yeşil Beyazlılar, deneyimli kanat oyuncusu Gökhan Töre ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Haberin Devamı

KAVGA İDDİASI

Gökhan Töre ile Guilherme'nin idmanda kavga ettiği ve ardından Gökhan Töre'nin ayrılmak istediği öğrenildi.  Yaşanan olayın ardından mutsuz olan Gökhan'ın Konyaspor ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshettiği açıklandı.

Konuyla ilgili Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic de açıklamalarda bulundu.

Süper Ligde sürpriz ayrılık Sözleşmesi karşılıklı feshedildi

Omerovic'in açıklamaları şöyle;

"Ne Gökhan Töre ne de başka bir oyuncu ile problemim olmadı"

Gökhan Töre ile Guilherme'nin idmanda kavga ettiği ve ardından Gökhan Töre'nin takımdan ayrıldığına yönelik iddialar hakkında konuşan Omerovic, "Gökhan Töre ile istemediğimiz bir olay oldu. Bizim aramızdaki bir durum. Sonuçta her takımda, kulüpte olduğu gibi bazen istemediğimiz olaylar yaşanabilir. Gökhan Töre kendisi de bu olaydan sonra mutsuzluğunu ve ayrılmak istediğini ifade etti. Bir şekilde de onun kararıydı. Yoksa benim ne Gökhan ile ne de başka bir oyuncu ile problemim zaten olmadı" dedi.

YORUM YAZ