MENÜ

Süper Lig'de şok ayrılık! Resmen açıklandı

Konyaspor, teknik direktör Hakan Keleş ile yollarının ayrıldığını duyurdu. Yeşil-beyazlı kulüp, maçtan bir gün sonra ayrılık kararı aldı.

Süper Lig'de şok ayrılık! Resmen açıklandı

Süper Lig'de 16'ncı haftanın erteleme karşılaşmasında Konyaspor deplasmanda Fenerbahçe'ye 7-1 mağlup oldu. Yeşil-beyazlı takımın aldığı ağır mağlubiyetin ardından ayrılık kararı da beraberinde geldi.

Haberin Devamı

KONYASPOR'DAN AÇIKLAMA

Konyaspor, resmî internet sitesinden yapılan açıklamada teknik direktör Hakan Keleş ile yolların ayrıldığını açıkladı. 'Teşekkürler Hakan Keleş' başlığı ile yayınlanan bildiride, "Teknik Direktörümüz Hakan Keleş ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı Hakan Keleş ve ekibine teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz." denildi.

BAŞKAN 'GEREKEN NEYSE YAPILACAK' DEMİŞTİ

Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada istifa edebileceğinin sinyalini vermişti. Keleş, "Başkanımla konuşacağım ve gereği neyse yapacağım" dedi. Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz da, ''Yönetim ve hocamızla konuşacağım. Bu gece gereken neyse yapılacak" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Süper Ligde şok ayrılık Resmen açıklandı

'HAKAN HOCAMIZLA YOLLARIMIZI AYIRDIK'

Bu arada Konyaspor'un resmî açıklamasından önce kulübün basın sözcüsü Yunus Derabağ, ''Yönetim olarak Hakan Keleş hocamızla yollarımızı ayırmaya karar verdik. Yeni teknik direktör ile ilgili de çalışmalarımıza başladık'' sözlerini sarf etmişti.

KOCAMAN İDDİASINA YANIT: ŞU AN İÇİN SÖYLENTİ

Derebağ, teknik direktörlüğü Aykut Kocaman'ın getirileceği yönünde çıkan haberlerle ilgili de ''Şu an için söylentiden ibaret'' diye cevap verdi. Yeşil-beyazlı kulüp, teknik direktör İlhan Palut'un ardından ekim ayı sonlarında Hakan Keleş ile 2023-2024 sezon sonuna kadar anlaşmıştı.

 

YORUM YAZ