MENÜ

Son dakika haberi! İlhan Palut'tan Abdülkerim Bardakçı açıklaması

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Beşiktaş maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Genç teknik adam, takımın önemli oyuncularından Abdülkerim Bardakçı'nın transferi hakkında konuştu.

Son dakika haberi! İlhan Palut'tan Abdülkerim Bardakçı açıklaması

Süper Lig'in 38. haftasında Konyaspor, deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak. Yeşil beyazlılarda teknik direktör İlhan Palut, maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Genç teknik adam Abdülkerim ile gelecek sezon çalışmak istediğini ancak yönetimin kararını beklediğini söyledi.

Haberin Devamı

İşte İlhan Palut'un açıklamaları:

Sene başında, bu sene ligde fark yarattığımız bir sezon olsun diye kendi aramızda konuştuğumuz konuydu. Önceki yıllarda alt sıralarda yer alan bir Konyaspor, kimsenin kabul edeceği bir şey değildi. Biz dönem dönem kırılmalar yaşasak da sezona yaydık.

Bugün ligin son maçı. Sıralama ve puan anlamında her şey belli. Güzel bir gün, güzel bir ambiyans. Güzel bir futbol izletmek istiyoruz. İnşallah güzel bir oyunla, güzel bir sonuçla ligi noktalarız.

Abdülkerim son maçta alt adalesinden bir sakatlık yaşadı. Abdülkerim bizim fark yaratan oyuncularımız arasında geliyor. Tabii ki ben böyle bir oyuncuyla çalışmak isterim ama talepler ve yönetimin bu konudaki düşüncesi nasıl sonlanacak. Ben teknik direktör olarak Abdülkerim ile çalışmak isterim.

YORUM YAZ