MENÜ

(ÖZET) Konyaspor - Sivasspor maç sonucu: 0-1

Süper Lig'in 15. haftasında Konyaspor ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Yiğidolar, Clinton N'Jie'nin attığı tek golle 1-0 kazandı ve 4 maçlık galibiyet hasretine son vererek nefes aldı, Konya ise ateş hattından uzaklaşamadı.

(ÖZET) Konyaspor - Sivasspor maç sonucu: 0-1

Hakan Keleş yönetimindeki Konyaspor ile Servet Çetin yönetimindeki Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında kozlarını paylaştı. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada iki takımın da tek hedefi galibiyetti. Alt sıraları yakından ilgilendiren dev maçta Yiğidolar'ın planı tuttu.

Haberin Devamı

Adana Demir'le yenişemeyen, Karagümrük'e 3-0 mağlup olan, Trabzonspor'la 3-3 berabere kalan ve Fenerbahçe'ye de 4-1 kaybederek son 4 maçta galibiyete hasret kalan Kırmızı-Beyazlılar, Konya engelini tek golle geçti. Sivas'a 3 puanı getiren sayıyı 15. dakikada Clinton N'Jie kaydetti.

Bu sonuçla Sivasspor 18 puana yükseldi, Konya ise 14 puanla  averajla ateş hattının bir basamak üzerinde kaldı.

Konyaspor - Sivasspor 11'ler:

Konyaspor: Bernardoni, Ahmet Oğuz, Adil, Calvo, Guilherme, Oğulcan Ülgün, Soner Dikmen, Cicaldau, Muric, Moreno, Cikalleshi

Sivasspor: Ali Şaşal, Alaaddin, Caner, Camara, Uğur Çiftçi, Yunus Emre, Charisis, Samuel Saiz, Burak Kapacak, Gerson Rodrigues, Njie

(ÖZET) Konyaspor - Sivasspor maç sonucu: 0-1

YORUM YAZ