MENÜ

Konyaspor'un yeni teknik direktörü belli oldu

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe maçının ardından Hakan Keleş'le yollarını ayıran Konyaspor'un yeni teknik direktörü belli oldu.

Konyaspor'un yeni teknik direktörü belli oldu

Konyaspor, teknik direktörlük görevi için Fahrudin Omerovic ile prensipte anlaştı. Sezon sonuna kadar anlaşma sağlanılan Omerovic'in, yarın resmi imzayı atması bekleniyor.  

Haberin Devamı

Konyaspor'da 7-1'lik Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası teknik direktör Hakan Keleş'le yollar ayrıldı. Ardından yeni teknik direktör arayışlarına başlayan yeşil-beyazlı kulüp, 2014/2015 ve 2018/2019 sezonunda teknik direktör Aykut Kocaman'ın yardımcı antrenörlüğünü yapan Bosnahersek doğumlu Fahrudin Omerovic (63) ile sezon sonuna kadar prensipte anlaştı. Yarın imza atması beklenen Fahrudin Omerovic'in, İstanbulspor, Malatyaspor, Konyaspor ve Ankaraspor da antrenör olarak görev yaptı. 

Konyaspor açıkladı

Konyaspor, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Omerovic ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlandığını açıkladı. Yeşil-Beyazlılar, ' Kulübümüz, Süper Lig 2023-24 sezonu sonuna kadar Teknik Direktör Fahrudin Omerovic ile prensip anlaşmasına varmıştır. Teknik Direktörümüz Omerovic’e Konyaspor’umuzda başarılar dileriz.' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Konyasporun yeni teknik direktörü belli oldu

YORUM YAZ