MENÜ

Konyaspor'dan transferde Payet bombası

Hücum hattına dünyaca ünlü bir yıldız kazandırıp taraftarını yeniden tribüne çekmek isteyen Yeşil-Beyazlılar, transferde büyük bir bomba patlatma peşine düştü. İç Anadolu ekibi, Marsilya’daki kontratı sona eren Dimitri Payet’i kadrosuna katmak adına harekete geçti.

Konyaspor'dan transferde Payet bombası

Teknik direktör Stanojevic yönetiminde güçlü bir kadroyla lige girmek isteyen Konyaspor, transferde büyük bir bomba patlatmak istiyor. İç Anadolu ekibi, Dimitri Payet’e teklif yaptı. Yeşil-Beyazlılar ile Marsilya’dan ayrılan 37 yaşındaki kanat oyuncusu arasındaki görüşmeler devam ediyor.

Haberin Devamı

Daha önce Pendikspor’a geleceği iddia edilen Payet’le; Süper Lig’den bir takım daha ilgileniyor. Dimitri Payet, 6 sezondur Marsilya formasıyla çıktığı 326 maçta 78 gol, 95 asistlik katkı sağladı. Taraftarını yeniden heyecanlandıracak ve tribüne çekecek isimler üzerinde duran yönetimin dünyaca ünlü yıldızı kadrosuna katmak adına tüm şartları zorlayacağı ifade edildi. Türkiye’den gelen diğer teklife göre daha önde olan yönetimin transferin maliyeti için kaynak oluşturduğu gelen haberler arasında.

 

Konyaspordan transferde Payet bombası

YORUM YAZ