MENÜ

Konyaspor'dan Atınç Nukan ve Muhammed Kiprit operasyonu

Yeşil-Beyazlılar, iç transferde harıl harıl çalışmalarını sürdürürken, dış transferde de epey hareket var. Forvete Muhammed Kiprit'i isteyen Konya ekibi, savunma içinde Atınç Nukan'ı listesine aldı.

Konyaspor'dan Atınç Nukan ve Muhammed Kiprit operasyonu

Süper Lig'de yeniden üst sıralara oynamanın hayallerini kuran Konyaspor, çalışmalarını sürdürüyor. Anadolu Kartalları, ilk etapta iç transferde iki imza atacak. Orta sahada görev yapan Alejandro Pozuelo ve kanat oyuncusu Marlos Moreno ile sözleşme uzatmak için masada. Görüşmelerin kısa süre içerisinde tamamlanması bekleniyor. Öte yandan Konya ekibi, hem savunmaya hem de hücuma takviye yapmanın peşinde. Yeşil-Beyazlılar, 2. Bundesliga ekiplerinden Kaiserslautern ile sözleşmesi sona eren forvet oyuncusu Muhammed Kiprit'i transfer etmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

Konyaspordan Atınç Nukan ve Muhammed Kiprit operasyonu

Süper Lig'i istiyor

23 yaşındaki santrfor için Süper Lig'den birçok takımın devrede olduğu ancak Konya'nın elini çabuk tutmaya çalıştığı belirtildi. Yeşil-Beyazlılar'ın, Almanya'dan sonra rotası ise İzmir olacak. Konyaspor, Göztepe ile bir yıllık daha kontratı bulunan Atınç Nukan'ı renklerine bağlamak istiyor. Yıldız savunmacının, yeniden Süper Lig'de boy göstermeyi çok istediği belirtildi.

Konyaspordan Atınç Nukan ve Muhammed Kiprit operasyonu

YORUM YAZ