MENÜ

Konyaspor'dan Atınç Nukan ve iç transfer hamlesi

Konyaspor, transferde düğmeye bastı. Savunmayı güçlendirmek isteyen Konyaspor, Göztepe’den Atınç Nukan’a kanca attı. Kariyerine Süper Lig’de devam etmek isteyen oyuncuyla görüşmeler devam ediyor. İç Anadolu ekibi, sözleşmesi biten oyuncularıyla da masaya oturdu

Konyaspor'dan Atınç Nukan ve iç transfer hamlesi

Sezona iyi bir başlangıç yapan ve bir süre zirveyi zorlayan Konyaspor ardından düşüş yaşamıştı. Yeşil-Beyazlılar transfer çalışmalarında kolları sıvadı. Teknik direktör Aleksandar Stanojevic önderliğinde öncelikle savunma hattını güçlendirmeyi planlayan İç Anadolu ekibinde hedef Atınç Nukan... Yeşil-Beyazlılar’ın listesinin başında Göztepe’de forma giyen eski Beşiktaşlı Atınç Nukan var. 1.96 boyundaki oyuncu için ilk temas kuruldu. Tecrübeli savunma oyuncusunun kulübüyle 1 yıl daha kontratı bulunuyor. Bu sezon 26 maçta oynadı.

Haberin Devamı

Pozuelo görüşme odasına

Anadolu Kartalı’nda iç operasyon da devam ediyor. Yönetim özellikle Alejandro Pozuelo ile yola devam etmeyi çok istiyor. Devre arasında kadroya katılan ve yarım sezonluk sözleşme imzalayan 10 numara, serbest kaldı. Konyaspor, Stanojevic’in de takımında görmek istediği oyuncuya yeni kontrat teklif etti. Taraflar arasında pazarlıklar devam ediyor.

YORUM YAZ