MENÜ

Konyaspor transferde mutlu sona ulaştı! Yıldız futbolcuyla anlaşma tamam

Konyaspor uzun süredir arayış içerisinde olduğu forvet transferinde mutlu sona ulaştı. Anadolu Kartalı, Fas’ta Wydad forması giyen Bouly Junior Sambou ile prensipte anlaştı. Oyuncuyla bugün resmi sözleşme imzalanması bekleniyor

Konyaspor transferde mutlu sona ulaştı! Yıldız futbolcuyla anlaşma tamam

Konyaspor’da geçen sezon forma giyen ve en skorer oyuncu olan Diouf’tan sonra ikinci Senegalli forvetle anlaşmaya varıldı. Yeşil-Beyazlılar, bir süredir görüşme halinde olduğu forvet transferini bitirdi. Anadolu Kartalı, Fas’ta Wydad forması giyen Bouly Junior Sambou ile 2.5 yıl olarak prensipte anlaştı. Dün gece yarısı Konya’ya gelen Sambou, sağlık kontrollerinde geçtikten sonra imza atacak. Resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

Haberin Devamı

Piyasa değeri 700 bin Euro

25 yaşındaki futbolcu bu sezon Wydad AC ile 13 maçta görev aldı ve 4 kez fileleri havalandırdı. Ağırlıklı olarak santrfor oynayan Sambou forvet arkası ile sağ kanat olarak da görev aldı. Senegalli golcü Wydad Casablanca forması ile toplam 64 maça çıktı ve 25 gol, 4 asist katkısı verdi. 1.83 boyundaki Bouly, sağ ayağını daha efektif kullanıyor. Futbolcunun güncel piyasa değeri 700 bin euro.

Konyaspor transferde mutlu sona ulaştı Yıldız futbolcuyla anlaşma tamam

YORUM YAZ