MENÜ

Konyaspor transferde atağa kalktı! Hatayspor ve Gaziantep FK...

Stanojevic yönetiminde kâbus gibi bir başlangıç yaşayan, 5 maçta galibiyet göremeyen Konyaspor transferde gaza bastı. Yeşil-Beyazlılar, bir süredir temas halinde olduğu Hatayspor’un forvetlerinden Ze Luis için girişimlerini hızlandırdı. Gaziantep’ten Sagal’da da imza an meselesi...

Konyaspor transferde atağa kalktı! Hatayspor ve Gaziantep FK...

Deprem felaketi sonrası ligden çekilen kulüplerimiz Hatayspor ve Gaziantep FK’da ter döken futbolcular kariyerlerine devam edebilmek adına Süper Lig ekipleriyle anlaşmaya devam ediyor. Hatayspor’un bu sezon dikkat çeken isimlerinden biri olan Ze Luis de transfer sürecinin öne çıkan isimlerinden biriydi. Daha önce kariyerinde Porto forması giyen futbolcu, Fenerbahçe ve Galatasaray’la adı anıldıktan sonra Konyaspor’dan teklif aldı. Hatayspor formasıyla yeniden formunu yakalayan ve teknik direktör Volkan Demirel’in sıkça şans verdiği isimlerden biri olan Ze Luis’in transferi kısa sürede bitebilir.

Haberin Devamı

Kasımpaşa da ilgileniyor

Ze Luis’in yanı sıra Konyaspor’da hücum hattına bir takviye daha yapılacak. Gündeme gelen isim ise Gaziantep FK forması giyen Angelo Sagal oldu. İki sezondur Gaziantep FK’da ter döken oyuncunun durumu hakkında da yapılan görüşmelerde önemli mesafe katedildiği bilgisi var. Sagal ile Kasımpaşa da yakından ilgileniyor.

YORUM YAZ