MENÜ

Konyaspor 7 maç sonra kazandı! ÖZET | Konyaspor 1-0 MKE Ankaragücü

Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 25. Haftasında evinde MKE Ankaragücü’nü 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Konyaspor 7 maç sonra kazandı! ÖZET | Konyaspor 1-0 MKE Ankaragücü

Trendyol Süper Lig’in 25. Haftasında Konyaspor, MKE Ankaragücü’nü konuk etti. İlk 15 dakikası düşük tempoda oynanan karşılaşmada bu bölümden sonra oyun hareketlendi. 16, 20 ve 28. Dakikalarda rakip kalede etkili olan ancak golü bulamayan Konyaspor, aradığı gole 38. dakikada ulaştı.

Haberin Devamı

LOUKA PRIP SAHNEDE

Ev sahibi ekip maçın ilk bölümündeki etkili oyununu 38. Dakikada gol ile sonuçlandırmayı başardı. Ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Cikalleshi yerden ortaladı, penaltı noktası yakınında bulunan Prip’in tek vuruşunda top ağlarla buluştu.

BAŞKA GOL SESİ ÇIKMADI

Konya’da kalan sürede başka gol sesi çıkmadı ve Fahrudin Omerovic’in öğrencileri, Emre Belözoğlu’nun çalıştırdığı MKE Ankaragücü’nü 1-0 mağlup etti. Konyaspor bu galibiyetle birlikte puanını 25’e yükseltirken MKE Ankaragücü ise 29 puanda kaldı.

Omerovic: Oyuncuların inancı galibiyeti getirdi

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

38' GOL | Prip attı, Konyaspor öne geçti... Ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Cikalleshi yerden ortaladı, penaltı noktası yakınında bulunan Prip'in sol ayağıyla yaptığı vuruşta top uzak köşeden ağlarla buluştu: 1-0.

Haberin Devamı

Karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve mücadele 1-0 sona erdi.

Konyaspor - MKE Ankaragücü maçının ilk 11'leri

Konyaspor: Slowik, Ahmet Oğuz, Uğurcan, Damjanovic, Guilherme, Soner, Nzonzi, Prip, Cicaldau, Ethemi, Cikalleshi.

MKE Ankaragücü: Bahadır, Kitsiou, Radakovic, Mujakic, Kazımcan, Pedrinho, Tolga Ciğerci, Kaan, Cephas, Ali Sowe, Morutan.

YORUM YAZ