Konya'da büyük sevinç

Konyaspor, dün akşam Galatasaray’a kaybetti ancak Trabzonspor’un Ankaragücü’nü mağlup etmesi sonucu ligde kaldı. Başkent ekibi lige veda eden son takım olurken, Konya’da büyük sevinç yaşandı.

Konya'da büyük sevinç

Hafta boyunca Galatasaray maçına final gibi hazırlanan Konyaspor, güçlü rakibini bir hayli zorladı fakat taraftarı önünde 3-1’lik yenilgiyle sahadan ayrıldı. Özellikle ilk yarılar bittiğinde Konya’da tribünler hayli gergindi. Çünkü ilk 45 dakika sonuçlarına göre ligden düşen takım Konyaspor oluyordu. Fakat Trabzonspor, 2 kez yenik duruma düştüğü maçın son bölümlerinde önemli bir geri dönüşe imza atıp Ankaragücü’nü 4-2’lik skorla yıktı. Bu sonucun ardından Başkent ekibi 40 puanda kalırken, Konyaspor ise 41 puanla ligde kaldı.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR KURTARDI

Yeşil-Beyazlı pek çok taraftar, statta Trabzonspor-Ankaragücü mücadelesini takip ederken, üst üste gelen gol haberlerinin ardından Konya’da büyük sevinç yaşandı. Ankaragücü’nün olası beraberliği halinde ise Hatayspor, Konyaspor ve Rizespor’u deviren Hatayspor puan eşitliğiyle ligi bitirecekti. Bu durumda üçlü averaj hesaplarında en az puanı Ankaragücü topladığı için yine Başkent ekibi küme düşecekti.

 

Konyada büyük sevinç

YORUM YAZ