Galatasaray maçı öncesi Konyaspor'dan 29 milyon TL'lik ödeme açıklaması: Hesabını vermeyelim kimseye...

Süper Lig'in 38. haftasında Konyaspor ile Galatasaray zorlu bir mücadelede karşı karşıya gelecek. Ev sahibi ekip ligde kalma, sarı - kırmızılılar ise şampiyonluk için sahaya çıkacak. Bu zorlu mücadele öncesi Konyaspor yönetiminin oyuncuların 29 milyon TL'lik alacağını bir anda ödemesi bazı dedikoduları beraberinde getirmişti. Başkan Ömer Korkmaz bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

Galatasaray maçı öncesi Konyaspor'dan 29 milyon TL'lik ödeme açıklaması: Hesabını vermeyelim kimseye...

Konyaspor'un Galatasaray ile oynayacağı hem küme düşme hattı için hem de şampiyonluk için belirleyici olan maçtan önce Konyasporlu futbolculara ödenen maaş çeşitli iddialar doğurdu.

Haberin Devamı

'PRİMLERİ DAHİ ÖDEYEMEDİK' DEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada oyuncuların Samsunspor maçı galibiyet primlerini dahi ödeyemediklerini vurgulayan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, “Ödemeler, sorunlar, birçok şeyle uğraşıyoruz. Böyle bir şey söylemek zor ama Samsunspor galibiyetini aldık, oyunculara verecek prim paramız bile yoktu. Oyunculara bir şekilde çözeceğimizi söyledik.” diye konuşmuştu.

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Beyaz TV'de "Bizi birinden para almakla mı yargılıyorlar?" diyerek iddialar hakkında konuştu.

"KENDİ TOPLADIĞIMIZ PARANIN HESABINI VERMEYELİM'

Ömer Korkmaz, "Kritik bir süreçteyiz, kendi içimizde para toplayıp veriyoruz. 50 tane dedikodu var. Kendi topladığımız paranın da hesabını vermeyelim kimseye. Bizi birinden para almakla mı yargılıyorlar? Bunu konuşursak cevap vermiş oluruz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

YÖNETİM KURULU ÖDEDİ

Konya’nın Sesi gazetesinin haberine göre; ligde kalma mücadelesi veren Konyaspor'un yönetim kurulu, geçtiğimiz günlerde yapılan toplantı sonrası aldığı karar ile takımdaki tüm oyuncuların birikmiş olan 29 milyon TL'lik maaş ödemesini gerçekleştirdi.

BERABERLİK YETECEK

Ligin son haftasında Konyaspor ile Galatasaray arasında oynanacak olan maçta iki takımın puanları paylaşmasıyla beraber Konyaspor ligde kalırken, Galatasaray şampiyonluğa ulaşacak.

Galatasaray maçı öncesi Konyaspordan 29 milyon TLlik ödeme açıklaması: Hesabını vermeyelim kimseye...

YORUM YAZ