MENÜ

Beşiktaş'a kaybeden Konyaspor'un düşüşü sürüyor

Konyaspor, Beşiktaş’la 9 günde karşılaştığı ikinci maçtan da mağlup ayrıldı. Ligin ardından kupada da Tüpraş Stadı’nda 2-0’lık kayıp yaşayan Yeşil-Beyazlılar, kötü gidişatını Pendikspor karşılaşmasında değiştirmeye çalışacak.

Beşiktaş'a kaybeden Konyaspor'un düşüşü sürüyor

Ziraat Türkiye Kupası’nda dün akşam Beşiktaş’a konuk olan Konyaspor, zorlu değlasmandan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Beşiktaş’a ligde geçen hafta 2-0’lık skorla yine Tüpraş Stadı’nda kaybeden Yeşil-Beyazlılar, düşüşünü sürdürdü.

Haberin Devamı

Kupada havlu atan Fahrudin Omerovic’in öğrencileri, kötü gidişi ligde bu haftaki Pendikspor karşılaşmasıyla sonlandırmaya çalışacak. 27 maç sonunda ligde düşme hattında bulunan Konya, Pendik’i yenip çıkışa geçmeyi deneyecek.

Beşiktaşa kaybeden Konyasporun düşüşü sürüyor

‘POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİK’

Konyaspor’dan Yasir Subaşı, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Yasir, “Maça iyi hazırlandık. Saha içi saha dışı analizleri yaptı. Maç içinde geçişler yakalamaya çalıştı. Pozisyonlar da bulduk ama değerlendiremedik. İstediğimizi yapamadığımız için üzgünüz. Bulunduğumuz konumu hak etmiyoruz, bunun farkındayız, en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Konyaspor’u ligdeki konumundan kurtarmak için çabalayacağız” dedi.

 

Beşiktaşa kaybeden Konyasporun düşüşü sürüyor

YORUM YAZ