MENÜ

Konyaspor-Vanspor maçında Fair Play örneği!

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Konyaspor, Vanspor'u konuk ediyor. Mücadelenin ilk yarısında çok ilginç bir an yaşandı. Konyasporlu Oğulcan Ülgün sakatlandı, pozisyonun devamında Vansporlular durdu ancak Yeşil-Beyazlılar golü attı. Yoğun itirazlar sonucunda Konyaspor da santranın ardından Vanspor'a baskı yapmadı ve 2.Lig ekibi de Hamza Küçükköylü'yle golünü attı, skoru 1-1'e getirdi.

Konyaspor-Vanspor maçında Fair Play örneği!

Ziraat Türkiye Kupası'nda ilginç anlar yaşanmaya devam ediyor. Dün oynanan Hatayspor-Eyüpspor karşılaşmasında Akdeniz ekibinin forveti Mame Diouf iki kez kaleye geçmiş ve seri penaltı atışlarında da kaleyi koruyarak, Hatayspor'a turu getirmişti.

Haberin Devamı

Bugün de Süper Lig ekibi Konyaspor ile Misli.com 2.Lig temsilcisi Vanspor 4. Tur maçında karşı karşıya geldi. 33. dakikada Konyaspor atağında Yeşil-Beyazlılar'ın futbolcusu Oğulcan Ülgün sakatlanarak yerde kaldı. Bu sırada Vansporlu oyuncular durdu ancak Konyaspor oyuna devam etti ve atağın devamında golü buldu.

Golden sonra Vansporlu futbolcular yoğun itirazlarda bulundular. İtirazlar sonucunda Konyaspor da fair play örneği göstererek kalelerini açarak Vanspor'un gol atmasını sağladı, Hamza Küçükköylü'nün golüyle skor 1-1'e geldi.

YORUM YAZ