MENÜ

Konyaspor umudunu koruyor

TFF 1 Lİg takımlarından Konyaspor'un Basın Sözcüsü Güven Öten, "Takıma olan inançlarında bir eksilme olmadığını vurgulayarak "Play-off hemen hemen garanti gibi gözüküyor ancak bizim hedefimiz ilk iki" dedi.

Konyaspor umudunu koruyor

Öten, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mutlak galibiyet parolasıyla çıktıkları Akhisar Belediyespor maçından beraberlikle ayrıldıklarını anımsattı.

Alınan beraberliğin ardından ilk iki için oynayan iki takımında istediğine ulaşamadığını ifade eden Öten, telafisi olmayan haftalara girdiklerini belirtti.

Kaybedilen bir puanın bile çok önemli olduğunu vurgulayan Öten, "Artık son 4 haftaya girmiş bulunuyoruz. Herkes bu işin bilincinde olması lazım. Bu vakitten sonra kötü bir sonuç istemiyoruz. Herkes elinden gelenin fazlasını gösterirse Süper Lig iddiamız daha da güçlenecek. Takımımıza sonuna kadar güveniyoruz. Takıma olan inancımızda bir eksilme yok. Play-off hemen hemen garanti gibi gözüküyor ancak bizim hedefimiz ilk iki" dedi.
Akhisar Belediyespor maçında lehlerine olan bariz bir penaltının görmezlikten gelindiğini savunan Öten, kritik haftalarda hakem de dahil hiç kimsenin hata yapma lüksünün olmadığını dile getirdi.

Öten, hafta sonu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile zorlu bir maça çıkacaklarını, deplasmandaki başarılarını devam ettireceklerini sözlerine ekledi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ