MENÜ

Konyaspor - Adana Demirspor maçının öne çıkan rakamları

Süper Lig 22. hafta mücadelesinde, 39 puan 16 averaj ile 2. sırada yer alan Konyaspor, 34 puan 6 averaj ile 5. sırada yer alan Adana Demirspor ile karşı karşıya geliyor.

Konyaspor - Adana Demirspor maçının öne çıkan rakamları

Ligde oynadığı son 6 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik 1 yenilgi alan Konyaspor sahasında ligde çıktı son 6 maçı kaybetmeyerek güzel bir seri yakalayan Adana Demirspor ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

Konyaspor, son maçında Sivasspor'a 1-0 yenilerek şok bir yenilgi aldı. Mücadele sonrasında hafta için Konyaspor futbolcusu Ahmet Çalık geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti ve Başakşehir maçı ertelendi. Kulüp ve taraftarlar duygusal bir süreç içerisinde. İlhan Palut'un en büyük görevi oyuncularını karşılaşmaya taktiksel olarak değil psikolojik olarak hazırlaması gerekiyor.

Adana Demirspor, son olarak Kayserispor ile berabere kaldı. İyi bir ilk yarı geçirdiler, ancak ikinci yarıda rehavete kapıldılar. Balotelli, Svensson ve Stambouli'nin geri dönüşü, Montella'nın burada çok güçlü bir 11'e sahip olacağı anlamına geliyor.

İki takımında hücum hattı oldukça iyi görünüyor. Futbolseverler adına keyifli bir maç olması bekleniyor. Konyaspor kazanmaya daha yakın olsa da öncelikle psikolojik olarak maça hazırlanmaları gerekiyor.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın karşılıklı gol olması muhtemel.

YORUM YAZ