MENÜ

Konyaspor, Abdülkerim Bardakcı ve Ahmet Çalık ile sözleşme uzattı

Süper Lig ekibi Konyaspor, Abdülkerim Bardakcı ve Ahmet Çalık ile sözleşme uzattığını açıkladı.

Konyaspor, Abdülkerim Bardakcı ve Ahmet Çalık ile sözleşme uzattı

Süper Lig'de 26 puanla 3'üncü sırada yer alarak zirve yarışını sürdüren Konyaspor, Abdülkerim Bardakçı ile 3+1, Ahmet Çalık ile de 3 yıllığına sözleşme yeniledi. Medaş Konya Büyükşehir Stadı'nda gerçekleşen imza törenine futbolcular Abdülkerim Bardakçı ve Ahmet Çalık ile kulüp başkanı Fatih Özgökçen katıldı.

Haberin Devamı

Başkan Özgökçen, Konyaspor'un Süper Lig tarihinde en iyi başlangıç yaptığı sezon olduğunu belirterek, ''13'üncü hafta itibarıyla oynanan oyun, futbolcularımızın ortaya koyduğu mücadele taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı. Bu noktada, hem biz hem teknik ekip hem de futbolcularımız ellerinden gelen mücadeleyi sonuna kadar gösteriyorlar. İstediklerimizin sahaya yansıması bizleri memnun ediyor. Daha iyi yerlere gelme gayretinde olduğumuzu da belirtmek isterim" dedi.

Sözleşmesini uzattığı için mutluğu olduğunu belirten Abdülkerim Bardakçı, "Konyalıyım ve her şeye burada başladım. Konya'da profesyonel oldum. Şu an için çok mutluyum. Ligde güzel giden bir gidişatımız var. İnşallah bu sözleşmelerle de güzel olacak" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Ahmet Çalık ise yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: "Beni bu imzaya layık gören başkanımıza, kulüp yönetimimize, hocamıza ve bende emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Güzel bir gidişatımız var. Ele ele vererek, taraftarımız bütün şehrimiz ile birlikte takımımızı en güzel yerlere getirmek istiyoruz."

Duygu KARAKOÇ/KONYA,(DHA)

YORUM YAZ