MENÜ

Kolombiya'nın kahramanı Radamel Falcao

Şili karşısında 71'de oyuna dahil olan ve 90+1'de attığı golle ülkesine 1 puanı getiren Radamel Falcao adeta Kolombiya'da kahraman ilan edildi. Oynadığı oyunla eski günlerini hatırlatan 34 yaşındaki yıldız için başta James Rodriguez olmak üzere birçok ünlü isim tebrik mesajı yayımladı.

Kolombiya'nın kahramanı Radamel Falcao

Galatasaray'daki performansıyla eleştirilen Radamel Falcao'dan, Kolombiya'ya hayat öpücüğü... 2022 Katar Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri grup maçında Kolombiya ile Şili karşılaştı. 72. dakikada mücadele 2-1 Şili'nin üstlünlüğü ile devam ederken, oyuna Falcao girdi. Yıldız oyuncu kısa sürede maçın seyrini değiştirdi, 90+1'de de attığı golle ülkesine kritik maçta beraberliği getirdi.

Haberin Devamı

'Tanrı'ya şükürler olsun'

Puanı getiren isim olan Falcao, maç sonrasında sosyal medya hesaplarından, "Zorluklara rağmen yoluna devam eden cesur bir takımız. Attığım gol ve tüm takımın oyunu için Tanrı'ya şükürler olsun. Asla inancını kaybetme' şeklinde paylaşımda bulundu. Bunun üzerine Everton'ın yıldızı James Rodriguez ise ''Zaten hiç kaybettin mi?'' cevabını verdi.

'Hayır ağlamıyoruz!'

Ülkesi için son resmi golünü 2018 Dünya Kupası'nda Polonya'ya karşı atan 34 yaşındaki forvet için Kolombiya Futbol Federasyonu'ndan da paylaşım geldi. Federasyon, "Hayır ağlamıyoruz, Falcao gol attı..." ifadeleriyle golü paylaştı. Kolombiya'da birçok ünlü isim, tecrübeli oyuncuyu tebrik etti.

Rodriguez: Bizim için eşsiz fırsat

Haberin Devamı

Porto, Monaco, Real Madrid ve Bayern Münih'te forma giyen ve şu anda Everton'da oynayan James Rodriguez, Falcao'yu öve öve bitiremedi. Yıldız oyuncu, "Rada bu ülkenin ve dünyanın en büyük futbolcularından biri. Takım içerisinde olması herkesi motive ediyor. Herkesin Falcao'dan deneyimleyebileceği futbol öğretileri var. O bizim için eşsiz bir fırsat" dedi.

YORUM YAZ