MENÜ

Köln'lü Salih Özcan, Beşiktaş'ın gündeminde

Beşiktaş'ın Köln'de forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Salih Özcan'ı gündemine aldığı öğrenildi. Alman basınında yer alan habere göre siyah beyazlılar, sezon sonu takımıyla sözleşmesi sona erecek olan merkez orta saha oyuncusunu gelecek sezon kadrosuna katacak.

Köln'lü Salih Özcan, Beşiktaş'ın gündeminde

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, Köln'de forma giyen gurbetçi futbolcu Salih Özcan ile igileniyor.

Haberin Devamı

Bild'in haberine göre Bundesliga ekibi Köln'de top koşturan Salih Özcan, gelecek sezon Beşiktaş forması giyebilir. Siyah beyazlıların Alman ekibiyle sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Salih için uzun zamandır iletişim halinde olduğu belirtildi. Haberde 23 yaşındaki futbolcunun henüz Köln ile sözleşme imzalamadığı ve Almanya Bundesliga'da kalma mücadelesi veren kırmızı beyazlıların ikinci lige düşmesi halinde takımdan kesin olarak ayrılacağının altı çizildi.

Sezon başında kiralık olarak oynadığı Kiel'den Köln'e geri dönen Salih Özcan, bu seon kırmızı beyazlılarla çıktığı toplam 26 maçta 1 gol 2 asistlik performans sergiledi.

YORUM YAZ