MENÜ

Köln'de Kasım ayının futbolcusu Salih Özcan seçildi

Köln forması giyen Salih Özcan, taraftarların oyuyla Kasım ayının futbolcusu seçildi. Özcan, Köln'de her ay seçilen isimlere verilen 'Altın Keçi' ödülünü de kazanmış oldu. Köln'ün resmi sosyal medya hesabından duyurduğu haberde, "Oyunuzu kullandınız. Kasım ayının oyuncusu olarak Salih Özcan'ı seçtiniz. Salih, bu ödülü gerçekten hak ediyor" denildi.

Köln'de Kasım ayının futbolcusu Salih Özcan seçildi

Salih Özcan, Bundesliga ekibi Köln'ün Kasım ayı için yaptığı oylamada taraftarların büyük bir kısmından destek görerek ayın futbolcusu seçildi. 23 yaşındaki orta saha, Mainz 05'e karşı attığı kafa golü ile Bundesliga'daki ilk golünü atmıştı. Özcan, bir önceki haftada Borussia Mönchengladbach'a karşı derbi maçında da sahanın en iyisi seçildi.

Haberin Devamı

Köln'ün resmi sosyal medya hesabından duyurduğu haberde, "Oyunuzu kullandınız. Kasım ayının oyuncusu olarak Salih Özcan'ı seçtiniz. Salih, bu ödülü gerçekten hak ediyor" denildi. Özcan, Köln'de her ay seçilen isimlere verilen 'Altın Keçi' ödülünü de kazanmış oldu.

Kölnde Kasım ayının futbolcusu Salih Özcan seçildi

Köln'ün Teknik Direktörü Baumgart, prensip olarak hiçbir oyuncuyu bireysel olarak öne çıkarmazken Mönchengladbach galibiyetinin ardından düzenlediği basın toplantısında Özcan'a övgüler yağdırırken, "Bir oyuncuyu öne çıkarmaktan hoşlanmıyorum, bugün bunu yapmak zorundayım. Salih Özcan olağanüstü bir performans sergiledi. Köln'ün çocuğu derbide çok dikkatleri üzerine çekti" şeklinde de açıklama yaptı. (DHA)

YORUM YAZ