MENÜ

Koeman Barcelona iddialarını yalanladı

Southampton menajeri Ronald Koeman, Luis Enrique'nin yerine Barcelona'nın başına geçeceğine dair çıkan iddiaları yalanladı.

Koeman Barcelona iddialarını yalanladı

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Southampton'ın menajerliğini yapan Hollandalı teknik adam Ronald Koeman hakkında 'Barcelona'nın başına geçecek' iddialarını net bir dille yalanladı. Son günlerde, Messi ile yaşadığı kriz ve alınan kötü sonuçlar nedeniyle koltuğu sallantıda olan Luis Enrique'nin yerine Avrupa basınında birçok önemli isim gündeme geldi. Son olarak sezon başında Southampton'ın başına geçen ve şu ana kadar aldığı başarılı sonuçlarla İngiltere'de ilk yarıyı takımıyla birlikte 4. sırada tamamlamayı başaran Koeman, adının Barcelona anılmasından gurur duyduğunu, ancak Southampton'da olmaktan dolayı da mutlu olduğunu ifade etti.

'Her iki tarafa da saygısızlık'

Barcelona gibi takımların birkaç maç üst üste kaybetmesinin ardından bu tarz spekülasyonların çıkmasının normal olduğunu dile getiren Hollandalı menajer, ''Hayatım boyunca hep Barcelona ile adlandırıldım. Ancak şimdi bunları konuşmanın zamanı değil. Bu hem Barcelona, hem de Southampton'a gönül veren insanlara haksızlık olur. Takımımla sözleşmem var ve buna saygı duymak zorundayım'' ifadelerini kullandı. Futbolculuk kariyerinde 1989 ve 1995 yılları arasında Barcelona forması giyen Ronald Koeman, Katalan ekibiyle 200'den fazla karşılaşmaya çıkmıştı.

Tolga Kaplan

Haberin Devamı
YORUM YAZ