MENÜ

Kod adı: 17

Trabzonspor'un 17 numaralı yıldızı dün yine sahnedeydi. Burak Yılmaz, Antep önünde işi ilk yarıda bitirdi. Rakip fileleri iki kez havalandıran milli oyuncu, ligdeki gol sayısını da 17'ye yükseltti.

Kod adı: 17

Burak Yılmaz... Sezon başından beri harikalar yaratan, başı yarılmasına, burnu kırılmasına rağmen yılmayıp gollerini sıralayan Trabzonspor’un yıldız futbolcusu, Gaziantepspor karşılaşmasında da şov yaptı. Avni Aker Stadı’ndaki mücadeleye oldukça istekli başlayan Burak, 23. dakikada kendi yaptırdığı penaltıda topun başına geçti. İlk vuruşunda kaleci Karcemarskas gole izin vermedi, ancak devamında başarılı forvet meşin yuvarlağı filelere gönderdi. Rakip defansı bir hayli zorlayan milli futbolcu, ilk yarının son bölümlerinde yeniden sahneye çıktı. 44’te Selçuk İnan’ın akıl dolu pasında kaleciyi geçen yıldız oyuncu, topu yeniden ağlarla buluşturdu ve bir anlamda maçı koparan hamleyi yapmış oldu.

Burak’a sevgi seli
Maçın ikinci yarısında da oldukça etkili bir performans ortaya koyan Burak, yakaladığı 2 net pozisyonu golle sonuçlandıramadı, ancak maç sonunda tribünlerden en çok alkış alan isimlerin başındaydı. 17 numaralı formasıyla, bu sezon ligdeki 17. golünü atan genç futbolcu, 90 dakika sonrasında da hayli sevinçliydi. Artık tüm maçları kazanmaları gerektiğini vurgulayan Burak şöyle konuştu:

‘Hedef 9 puan’
“Gaziantepspor gibi güçlü ve hedefli bir rakip karşısında kazanmamız önemliydi. 2 gol attığım için de ayrıca sevinçliyim. Takım olarak şampiyonluğa olan inancımız tam. Fenerbahçe averaj olarak bizim üstümüzde, ancak oynanacak 3 maçta 9 puan alıp, mutlu sona ulaşmak istiyoruz.” Yıldız futbolcu, tribünleri dolduran taraftarlara da teşekkür etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ