MENÜ

Kocaman açıklama!

Aykut Kocaman maçtan sonra basın toplantısında Trabzon ile ilgili polemiklere girmekten kaçınırken, yayıncı kuruluşa verdiği röportajda, şampiyonluk yarışında başka etkenler olabileceğinin altını çizdi.

Kocaman  açıklama!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman maçtan sonraki açıklamalarıyla gündeme damgasını vurdu. Tecrübeli çalıştırıcı, basın toplantısında “Maçların saha dışında bitirildiği söyleniyor. Trabzon’da bununla ilgili pankart açıldı. Boşuna emek harcıyoruz diye aklınızdan geçiyor mu?” şeklindeki soruya, “Bu konuya girmeyeceğim, girmek de istemiyorum. Trabzonspor da kazandı, biz de... Kazana kazana gidiyoruz” diye cevap verdi. Ancak Kocaman, yayıncı kuruluşa verdiği röportajda şampiyonluk yarışıyla ilgili imalı sözler kullandı. Sarı-Lacivertli ekibin hocası, “3 maç kaldı. Avantajımızı sonuna kadar korumaya çalışacağız. Altını çiziyorum, yapabildiğimiz kadarıyla, çünkü başka etkenler de olabiliyor, gücümüzü sonuna kadar sahaya yansıtacağız. Sonucu 3 hafta sonra hep beraber göreceğiz” açıklamasında bulundu.

1 Mayıs’ı kutladı
Aykut Kocaman karşılaşma için ise “Erken bir golle oyuna başladık. Farkı artırmak istedik. Bunu yapamadığımız anlardan itibaren, dönem itibarıyla ülkenin formda olan takımlarından birisine karşı bu kez maç biraz açılmaya başladı. Sonuç itibarıyla mutlak ve mutlak kazanmak ihtiyacında olduğumuz maçı kazandığımız için mutluyum” dedi. Kocaman ayrıca 1 Mayısİşçi Bayramı’nı da kutlamayı ihmal etmedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ