MENÜ

Kocaelispor'da taraftarlardan futbolculara sert uyarı: “Tesislerden dışarı çıkamazsınız!”

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta oynanan 35. Hafta karşılaşmasında Kocaelispor, rakibi Hacettepe Spor’u 4-1 mağlup etmeyi başararak play-off iddiasını sürdürdü. Ligde normal sezonun tamamlanmasına 2 hafta kala play-off yarışında kalan Kocaelispor’da, Hacettepe maçı öncesinde taraftarlar futbolculara sert uyarılarda bulundu. İşte Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Haluk Bozo’nun futbolcularla girdiği sert konuşma!

Misli.com 2. Lig Beyaz Grupt’ta 62 puanla 3. Sırada bulunan ve play-off iddiasını sürdüren Kocaelispor’da taraftarlar dün oynanan Hacettepe kaşılaşması öncesinde tesislere giderek futbolculara sert uyarılarda bulundu. Bu uyarıların ardından takım silkelenerek Hacettepe karşılaşmasından 4-1’lik galibiyeti elde etse de taraftar grubunun futbolculara yaptığı uyarı spor kamuoyunun belli kesimleri tarafından tepkiyle karşılandı.

Haberin Devamı

Taraftarlar adına futbolculara seslenen Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Haluk Bozo, sert ifadeler kullanarak futbolculara uyarılarda bulundu:

"Selamun aleyküm arkadaşlar. Öncelikle, pandemiden ötürü tribünde yerimizi alamıyoruz, sizinle birlikte olamadık, birlikte mücadele edemedik. Ama bu değildir ki sizin için mücadele etmedik. Sizi birkaç defa uyarmamıza rağmen hangi camiaya geldiğinizin farkında olamamışsınız. İçinizde kağıt üzerinde gerçekten kaliteli futbolcular var."

Tribün lideri Bozo, sözlerine şöyle devam etti:

"Burada soruyorum: Yönetimden alacağınız var mı? Paranızı vermiyorlar mı size? Yok. Sizin paranız veriliyor. Arkadaşlar, şu tesislerinize bakın, bir de diğer takımların tesislerine bakın. Gidip stadınıza bakın, bir de kendi stadınıza bakın. Biz burada sizden aldığınız paranın hakkını vermenizi istiyoruz, başka da bir şey istemiyoruz. Adam gibi sahaya çıkın, adam gibi, inançlı ve onurlu şekilde mücadele edin. Yenilebilirsiniz, hiç sıkıntı yok. Ama biz sizde bu azmi göremiyoruz. Bakın, buraya kadar geldiniz. Elinizde bir fırsat var, ya adam gibi play-off oynayıp bu takımı layık olduğu yere çıkarırsınız, ya da bu tesislerden hiçbiriniz dışarı çıkamazsınız. Bu son uyarımız. Biz size inanıyoruz, bunu bilin. Bize söz verdiniz, bu sözün hakkını verin."

YORUM YAZ