MENÜ

Trendyol 1. Lig'de 'Luis Suarez' vakası! Fofana, rakibini ısırdı...

Kocaelispor'un 21 yaşındaki Gineli orta sahası Ibrahima Fofana, Altay maçında rakibi Ceyhun Gülselam'ı ısırması nedeniyle kırmızı kart gördü. Bu sahalarda ender yaşanan olay, akıllara Uruguaylı forvet Luis Suarez'i getirdi.

Trendyol 1. Lig'de 'Luis Suarez' vakası! Fofana, rakibini ısırdı...

Trendyol 1. Lig'in 3. haftasında konuk ettiği Altay'ı 3-2 mağlup eden Kocaelispor, karşılaşmayı 10 kişi tamamladı. Körfez ekibinin maçı eksik tamamlanmasına sebep olan oyuncu ise yeni transfer Ibrahima Fofana...

Haberin Devamı

RAKİBİNİN OMZUNU ISIRDI, AKILLARA LUIS SUAREZ GELDİ

İsveç ekibi Hammarby'den kiralanan Ibrahima Fofana, karşılaşmanın 71. dakikasında duran top savunması yaparken omzu yüzüne çarpan meslektaşı Ceyhun Gülselam'ın omzunu ısırdı. VAR'ın uyarısı sonrası pozisyonu inceleyen hakem Oğuzhan Aksu, 21 yaşındaki oyuncuya direkt kırmızı kart gösterdi. Hatırlanacağı üzere Uruguaylı efsane golcü Luis Suarez de 2014 Dünya Kupası'nda Giorgio İtalyan stoper Chiellini'yi omzundan ısırmıştı. Bu olay, uzun bir süre futbol kamuoyunda gündemdeki yerini korumuştu.

Trendyol 1. Ligde Luis Suarez vakası Fofana, rakibini ısırdı...

Görüntü: beIN Sports

ERTUĞRUL SAĞLAM: KABUL ETMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu, Fofana’nın yaptığı hareketi hiçbir şekilde tasvip etmediklerini belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Üzülerek, samimiyetle söylemek istiyorum; Fofana’nın yaptığı hareketi hiçbir şekilde tasvip etmiyoruz. Kendisiyle de konuştuk. O da çok üzgün. Genç bir oyuncu. O da arkadaşlarından da özür diledi. Ülke spor kamuoyundan özür diliyoruz. Böyle bir şeyi kabul etmemiz mümkün değil. Dolayısıyla inşallah son olur.

CEZA SİNYALİ!

Deneyimli teknik adam, kulübün Fofana’ya ceza vermesiyle ilgili olarak da yönetimle görüşüp disiplin cezasında karşılığı neyse onu uygulayacaklarını, görmeden geçemeyeceklerini ifade etti.

Trendyol 1. Ligde Luis Suarez vakası Fofana, rakibini ısırdı...

YORUM YAZ