MENÜ

Kocaelispor oyuncusu otobüsten düştü! Kutlamada talihsiz kaza

Kocaelispor, Sakaryaspor'u 4-0 mağlup etti ve TFF 1. Lig'e yükseldi. Kocaelispor kafilesi, şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşadı, kentte meşaleler eşliğinde karşılandı. D- 100 karayolu üzerinde üstü açık otobüste seyir halinde taraftarları selamlayan Kocaelisporlu futbolcu Bahri Can Avcı, aracın üst geçidin altından geçtiği sırada üst geçide takılarak takım otobüsünden düştü. O anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı. İşte o görüntüler...

Kocaelispor'da talihsiz kaza... Şampiyonluk coşkusu yaşayan Kocaelispor kafilesi, kentte meşaleler eşliğinde karşılanırken, D- 100 karayolu üzerinde üstü açık otobüste seyir halinde taraftarları selamlayan Kocaelisporlu futbolcu Bahri Can Avcı, aracın üst geçidin altından geçtiği sırada üst geçide takılarak takım otobüsünden düştü. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince özel bir hastaneye kaldırılan Avcı, tedaviye alındı. O anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Bahri Can Avcı’nın otobüsten yere düşmesi ve ayağa kalkması görüntülendi.

Haberin Devamı

KULÜPTEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YAYINLANDI

Yaşanan olayın ardından resmi sosyal medya hesabından geçmiş olsun mesajı yayınlayan Kocaelispor Kulübü şu ifadelere yer verdi:

"Oyuncumuz Bahri Can Avcı, şampiyonluk turu atarken talihsiz şekilde üstü açık otobüsten düşmüştür. Gerekli müdahale anında yapılmış, oyuncumuz kontrol amaçlı olarak hastaneye kaldırılmıştır. Oyuncumuzun sağlık durumu gayet iyidir. Geçmiş olsun Bahri Can Avcı."

BİNLERCE KİŞİ MEŞALELERLE KARŞILADI

Yaşanan kazanın ardından İzmit kent merkezinde bulunan Milli İrade Meydanı’na gelen takımı binlerce Kocaelispor taraftarı meşaleler eşliğinde karşıladı. Bir süre burada taraftarlarla beraber marşlar söyleyen takım, daha sonra alandan ayrıldı.

YORUM YAZ