MENÜ

Kocaeli, Bülent Baturman'a emanet

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Kocaelispor, Teknik Direktör Bülent Baturman'la bir yıllık sözleşme imzaladı.

Kocaeli, Bülent Baturman'a emanet

Kocaelispor Basın Sözcüsü Abdulkadir Yılmaz, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, gelecek hafta idmanlara başlamayı düşündüklerini belirterek, çalışmaların bir haftalık bölümünü İzmit’te geçirdikten sonra iki hafta Kartepe’de kamp yapacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Kombine bilet satışlarının devam edeceğine de değinen Yılmaz, "Bu sene 5 bin kombine bilet satmayı düşünüyoruz. Fiyatları geçtiğimiz sezonlara göre daha makul seviyelere çekip tüm kamuoyunun, tüm taraftarımızın desteğini bekliyoruz" dedi.
Forma reklamlarına ilişkin Türkiye Futbol Federasyonu’nun bir karar aldığını hatırlatan Yılmaz, şöyle konuştu:

"Formanın ön yüzünü, federasyon kendisine ayırdı. Bu konuyla alakalı ayrıntıları bekliyoruz. Çıkacak sonuca göre kol, sırt ve şorta reklam alacağız. Geçtiğimiz sezonlarda 2 bin 500 TL olan saha içi reklam ücretlerini 1000 TL civarına çektik. Amacımız, iş adamlarını fazla zorlamadan daha rahat bir şekilde reklam alabilmek. Bu uygulamanın daha hızlı gelir getirebileceğini düşünüyoruz."

Yılmaz, transfer komitesinin bu akşam 5 futbolcuyla görüşeceğini vurgulayarak, takımdaki hemen hemen tüm futbolcularla yola devam edeceklerini bildirdi.

Ramazan bayramı sonrasında sezon açılışını yapmayı düşündüklerini belirten Yılmaz, "Teknik Direktör Bülent Baturman’la bir yıllık resmi sözleşmemizi imzaladık. Camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadesini kulandı.

Yılmaz, Baturman’la yaptıkları sözleşme süresinin yanıltıcı olmaması gerektiğini anlatarak, Teknik Direktör Baturman’la uzun soluklu bir yola çıktıklarını söyledi.

YORUM YAZ